Joris Stevens

Met STATERA Family Office aan uw zijde krijgt uw vermogen de aandacht en expertise die noodzakelijk is om uw doelen op een professionele wijze te verwezenlijken. U bent in staat om bij uw financiële uitdagingen evenwichtige beslissingen te nemen. Er is sprake van een gezonde balans.

‘Het is onze oprechte nieuwsgierigheid, de betrokkenheid en de loyaliteit die STATERA Family Office uniek maken. Dienstverlening geïnspireerd op onze eigenwijze visie op de financiële markten. Om onze exclusieve, onafhankelijke en brede dienstverlening te garanderen hebben wij een zeer beperkt klantenbestand’.

Meer over Joris:

‘Als een van de twee partners binnen STATERA, focus ik me op het vermogensbeheer. Ik ken alle varianten en leg feilloos de vinger op de zere plek. Genadeloos vergelijk ik verschillende proposities en zoek de best passende voor onze relaties, daarna blijf ik monitoren en evalueren. In meerdere rollen bij ING heb ik me sterk kunnen ontwikkelen op het gebied van beleggen. Het kent voor mij geen geheimen meer. Persoonlijk heb ik daarnaast altijd een grote interesse in vastgoed gehad, misschien omdat mijn vader makelaar was. STATERA geeft mij de kans mijn opgedane kennis, visie en netwerk te bundelen om gericht, authentiek en onafhankelijk onze relaties echt toegevoegde waarde te bieden’. – Joris