Stefan te Raaij

Met STATERA Family Office aan uw zijde krijgt uw vermogen de aandacht en expertise die noodzakelijk is om uw doelen op een professionele wijze te verwezenlijken. U bent in staat om bij uw financiële uitdagingen evenwichtige beslissingen te nemen.

‘Het is onze oprechte nieuwsgierigheid, de betrokkenheid en de loyaliteit die STATERA Family Office uniek maken. Dienstverlening die geïnspireerd is op onze unieke visie op de financiële markten. Om onze exclusieve, onafhankelijke en brede dienstverlening te garanderen hebben wij een zeer beperkt klantenbestand’.

Meer over Stefan:

‘Binnen Statera richt ik me met name op het relatiebeheer, het ontwikkelen van een goed doordacht plan en het uitzetten van de daarbij behorende strategie. Hierbij maak ik gebruik van ruim 25 jaar bancaire ervaring en een groot netwerk van specialisten. In het contact met relaties omschrijf ik mezelf als empathisch, gedreven en scherp.  Ik haal mijn energie uit het ontdekken van mogelijkheden en het vervolgens samen realiseren van de best passende oplossing. Vanaf de start van STATERA ben ik nog beter in staat om me te verplaatsen in de situatie van onze relaties om vervolgens onafhankelijk en enkel in hun belang te adviseren’. – Stefan